Apk Rotterdam

  • Voor kleine of grote beurt
  • Complete uitlezing
  • Voorkomt ernstige schade

 

Is het weer tijd voor de APK-keuring of controle van uw auto uit Rotterdam? Kom dan langs bij APK Station Semt. Als merkspecialist zijn wij geen onderdeel van een dealerorganisatie. Uw voordeel is dat u voordeligere tarieven heeft dan bij een andere dealer. Bovendien heeft u altijd originele auto-onderdelen en de kwaliteit die u daarvan gewend bent.

Kies voor een APK-keuring of controle bij een garage in Rotterdam

U zoekt een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie aan uw auto. Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, zowel met diesel als benzinemotor. Uiteraard zijn andere merken ook welkom bij ons in Rotterdam voor een APK-keuring of controle. De monteurs zijn begonnen als leerling en hebben een jarenlange ervaring opgebouwd. Zij voeren met de grootste zorg en kennis de APK-keuring en controle in de garage in Rotterdam uit. Ook vertrouwt u uw wagen toe aan een RDW erkend APK-keuringstation. Hiermee voldoen wij aan alle eisen die voor uw reparatie belangrijk zijn.

Wij doen u een servicebelofte

Geïnteresseerd in onze service? Dan bekijken we samen de belofte die wij u doen. Zo heeft u altijd vooraf duidelijkheid. Dit houdt onder andere in:

  • Vooraf inspectie van uw auto
  • Vrijblijvend advies en volledige prijsopgave
  • Reparaties worden alleen verricht met uw toestemming

Bovendien werken we waar mogelijk met originele onderdelen. Mocht er blijken bij de APK-keuring of controle in de garage in Rotterdam dat er complicaties zijn, wordt u hier direct van op de hoogte gesteld. Als laatste voorzien we u van advies als u op korte termijn reparaties kunt verwachten.

Neem eenvoudig contact op

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs de garage aan de Hooidrift 137/143 in Rotterdam. Uiteraard zijn we ook bereikbaar voor vragen via 010-4777486.

Aanbevolen pagina’s

Apk zonder afspraak Rotterdam | Auto garage Rotterdam | Airco service Rotterdam

Kom ons bezoeken