Onderhoud en servicebeurten

Onderhoud en servicebeurten

 

 

Wij bieden u een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen, Audi, Seat of Ŝkoda met diesel en bezine motoren. Ook met andere merken kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons terecht voor de kleine en de grote beurt, het verhelpen van storingen, onderhoud en reparatie aan uw airco en uiteraard de APK-keuring. De garage is voorzien van originele gereedschappen en uitlees computers voor snelle diagnoses en het wissen van service intervallen. Met deze nieuwe apparatuur kunnen wij uw auto compleet uitlezen en direct zien waar de storing zich bevindt. Onze monteurs zijn in het bezit van het diagnose technicus diploma. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het opsporen van een storing bij uw auto die niet eenvoudig te achterhalen is via deze computerapparatuur. Dit zijn vaak “vage” klachten (een raar geluid, trillingen, veranderde rijeigenschappen,branden storingslampen) waarvan de oorzaak niet eenvoudig te vinden is.

 

Tevens zijn wij een door de RDW erkend APK-keuringstation. Dit betekent dat onze garage aan alle eisen voldoet die de RDW stelt en dat onze monteurs gediplomeerde APK-keurmeesters zijn.

Onze monteurs zijn als leerling begonnen bij de merkdealer en hebben inmiddels een jarenlange ervaring in het ouderwets sleutelen, diagnoses stellen die de moderne techniek met zich meebrengt en het APK keuren anno nu.

 

 

Bij APK STATION SEMT is uw auto dus in vertrouwde, maar vooral ook in zeer ervaren handen!

Omdat wij merkspecialist zijn maar geen onderdeel uitmaken van een dealerorganisatie vanuit de importeur hanteren wij voordeligere tarieven dan de dealer. Ondanks dat onze tarieven gunstiger zijn dan de dealer werken wij wel met de originele onderdelen en de daarbij horende kwaliteit

Wilt u een offerte ontvangen voor een bepaalde reparatie stuurt u ons dan vrijblijvend een e-mail met daarin de omschrijving van de reparatie en de gegevens van de auto. Hierbij graag het kenteken en het chassisnummer van de auto vermelden. Het chassisnummer kunt u vinden achter de voorruit of in het serviceboekje van de auto. Ook staat het chassisnummer op uw kentekenbewijs. De meeste chassisnummers beginnen met WAUZZZ, TRUZZZ,WUAZZZ,WVWZZZ,VSSZZZ

AKP Station Semt bied u topservice voor uw auto-onderhoud.
Daarom hebben wij met zorg onze servicebelofte samengesteld en krijgt u duidelijkheid vooraf:

  • Voordat wij onze werkzaamheden beginnen wordt uw auto zorgvuldig geïnspecteerd;
  • U krijgt vooraf een vrijblijvend advies en een volledig prijsopgave;
  • Reparaties worden alleen verricht als u hiervoor toestemming heeft gegeven;
  • Wij werken, waar mogelijk, met de originele onderdelen die de dealer ook gebruikt;
  • Bij onvoorziene complicaties of vertraging wordt u direct op de hoogte gesteld;
  • Mocht blijken dat u op korte termijn extra reparaties kunt verwachten, dan zullen wij u hierover adviseren.

Mocht u vragen hebben of informatie nodig hebben dan kunt u ons een mail sturen naar info@apk-stationsemt.nl.