Apk zonder afspraak Rotterdam

  • Voor kleine of grote beurt
  • Complete uitlezing
  • Voorkomt ernstige schade

 

Uw auto laten keuren met een APK zonder afspraak kan op zaterdag in Rotterdam. Bij APK Station Semt hebben ze altijd een plek voor u vrij. Heeft u het idee dat er eerst wat gerepareerd moet worden, voordat uw auto door de APK komt? Samen kijken we naar beste oplossing. Wellicht is het al opgelost met een servicebeurt. We zorgen dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Bij ons geen verrassingen.

Uw APK zonder afspraak regelt u in Rotterdam

Het is weer zover. U moet uw auto laten keuren maar waar kan dit op zaterdag? Dit is waarschijnlijk de dag dat de meeste mensen naar de garage gaan. Wij hebben de oplossing voor. Op zaterdag zonder afspraak voor de APK naar de garage in Rotterdam. Op die dag zorgen wij dat er altijd ruimte is. Mocht er onverhoopt naar voren komen dat er reparaties of herstel nodig is, dan laten we dit direct aan u weten. U weet dus altijd wat u kunt verwachten.

Vertrouw uw auto toe aan de beste

Wij ontvangen u graag op zaterdag zonder afspraak in Rotterdam als u uw auto laat keuren voor de APK. U vertrouwt uw auto toe aan een RDW erkende garage. Al onze monteurs zijn gediplomeerde APK-keurmeester, maar ooit begonnen ze als leerling. Over de jaren heen hebben ze ervaring opgebouwd en dit merkt u. U heeft een snelle diagnose met de moderne uitleescomputers in ons station. Zien wij u aanstaande zaterdag als u uw auto komt keuren? Voor vragen bent u welkom om te bellen naar 010-4777486.

Aanbevolen pagina’s

Auto garage Rotterdam | Airco service Rotterdam | Apk grote beurt Rotterdam

Kom ons bezoeken