Auto garage Rotterdam

  • Voor kleine of grote beurt
  • Complete uitlezing
  • Voorkomt ernstige schade

 

Voor uitstekende service van hoge kwaliteit kiest u voor de auto garage van APK Station Semt in Rotterdam. Wij voorzien u van verschillende services. Naast onderhoud en servicebeurten, komt u ook langs voor een kleine of grote beurt. De ambitie is om u de beste autoservice van Rotterdam te bieden. Met gediplomeerde APK-keurmeesters en de nieuwste technologie is uw auto gegarandeerd in goede handen.

U vertrouwt op de autoservice van een auto garage in Rotterdam

Het voordeel van onze auto garage in Rotterdam is dat u alles op een plek heeft. Komt u langs voor een keuring en blijkt er meer onderhoud nodig te zijn dan u van tevoren had verwacht? Dit voeren wij ook graag voor u uit. Met de combinatie van originele gereedschappen en uitleescomputers heeft u altijd een snelle analyse. Zelfs de kleinste klachten lossen we op. Dit is een autoservice die wij in Rotterdam niet meer dan normaal vinden.

Gebruik ook de banden service

Naast de autoservice voor uw wagen, komt u ook met uw banden naar de garage in Rotterdam. Autobanden vindt u in verschillende soorten en maten. Dit maakt het aanschaffen van de juiste voor uw auto niet eenvoudiger. Met passend advies zorgen we dat u altijd de juiste keus maakt. Bovendien balanceren we ze na iedere wissel. Zo heeft u altijd maximaal rijcomfort. U heeft zelf ook invloed op de kwaliteit van uw banden. Zorg voor de juiste bandenspanning en wissel ze regelmatig van voor naar achter.

Kom langs voor persoonlijk advies

Of u nu voor de conditie van uw banden of het herstel van schade langs de auto garage in Rotterdam komt. Wij staan voor u klaar met het juiste apparatuur en kennis. Laat ons weten waar je behoefte aan hebt door te bellen naar 010-4777486. Voor u het weet maakt u gebruik van onze autoservice in Rotterdam.

Aanbevolen pagina’s

Airco service Rotterdam | Apk grote beurt Rotterdam | Apk kleine beurt Rotterdam

Kom ons bezoeken